Toepassingen voor waterbehandeling

Elk waterbehandelingssysteem van onze hand is uniek en wordt uitgebreid getest voor ze de productielocatie verlaat. Dat houdt in dat ze helemaal is toegespitst op de toepassing in jouw organisatie en gegarandeerd werkt.

Zo helpen wij je om het beste uit je product, je proces of je dienstverlening te halen. Het enige dat bij aflevering nog moet gebeuren is de waterleiding aansluiten en de stekker in het stopcontact steken.

Waterbehandeling voor ketelwater van Grünbeck Waterbehandeling
Om de negatieve effecten van corrosie, kalkafzetting en vorming van biofilm tegen te gaan kan het nodig zijn om naast de mechanische voorbehandeling de eigenschappen van het water chemisch aan te passen.

Waterbehandeling voor ketelwater van Grünbeck Waterbehandeling
De levensduur van je stoomketel, leidingen en appendages in stand houden, energie besparen, het onderhoud verduurzamen en storingskosten minimaliseren? Het kan met onze ketelwaterbehandeling.

Waterbehandeling voor koelwater van Grünbeck Waterbehandeling
Je wilt zeker weten dat tijdens het productieproces je koelwatersysteem goed functioneert. Alleen zo creëer je immers een optimale productie. Grünbeck biedt oplossingen op maat voor gesloten koelsystemen én open koelsystemen.

Waterbehandeling voor proceswater van Grünbeck Waterbehandeling
Elk type proceswater stelt eigen eisen aan het water en daarmee ook aan de benodigde waterbehandeling. Van ontijzering, ontharding, ultrafiltratie en omgekeerde osmose (RO) tot aan electro-deïonisatie (EDI), UV-desinfectie en/of een aangepaste dosering.

Medewerker van Grünbeck bij een grote waterbehandelingsinstallatie
Ontharden, ontijzeren en demineraliseren zijn technieken waarmee we drinkwater en/of bronwater behandelen. Alle drie de technieken halen ongewenste stoffen uit het water en maken het water afzonderlijk van elkaar of gecombineerd geschikt als spoelwater.

Medewerker van Grünbeck bezig met montage van een waterbehandelingsinstallatie
Voor de productie van waterstof is ultrapuur water nodig. Voor de bereiding van dit ultrapure water zijn verschillende hoogstaande waterbehandelingstechnieken nodig. Wij hebben al deze technieken in ons assortiment.

Nick Liebrand die een quote verteld over de service van Grünbeck

Feitje van Nick, eigenaar bij Grünbeck

Wij verlenen service voor onze eigen apparatuur, maar we onderhouden ook installaties van andere leveranciers

Installaties moeten het gewoon doen. Punt. Mede daarom zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Wat is er nou zo bijzonder aan Grünbeck?

Opdrachtgevers aan het woord

Grünbeck levert – zonder uitzondering − betrouwbare installaties met een hoge uptime en biedt daarbij een hoog serviceniveau. Onze opdrachtgevers weten, beter dan wie dan ook, wat die Grünbeck-beleving in de praktijk inhoudt.

Grünbeck is een firma die graag meedenkt bij de realisatie van nieuwe installaties. Zo leverde Grünbeck een tijdelijke water onthardingsinstallatie, om gedurende de nieuwbouw een ononderbroken levering van onthard water te garanderen. Daarnaast zorgt Grünbeck ervoor dat service afspraken worden nagekomen.

Martin Te Vrede

Wachtmeester bij UMC Utrecht

Bij Thales zijn wij zeer tevreden over de oplossingen welke Grünbeck ons heeft aangeboden. 
Grünbeck heeft goed meegedacht en heeft voor ons een passende en betrouwbare oplossing gezocht, voor onze specifieke situatie in ons LAB. De samenwerking met Grünbeck ervaren wij als zeer prettig. Er wordt gecommuniceerd met korte lijnen en ze doen wat ze beloven.

Bram Oude Alink

Climatic Test Engineer bij Thales

In een 8 miljoen liter zeewateraquarium gaat veel om als het gaat om water. Het zeewater wordt zelf gemaakt, van grondwater. Een betrouwbare omgekeerd osmose installatie is de basis voor het maken van eigen zeewater. Die betrouwbaarheid heeft Grünbeck waterbehandeling laten zien in de afgelopen jaren. Juist een niet alledaagse toepassing heeft niet alledaagse oplossingen nodig.

Max Janse

Curator Ocean bij Burger Zoo

De professionele en klantgericht organisatie maakt Grünbeck Waterbehandeling B.V. tot een van onze meest prettige leveranciers. Het is bijna jammer dat de kwaliteit van hun installatie zo hoog is, dat we zelden nodig hebben. Het is niet voor niets dat wij al jaren zaken met elkaar doen!

Henk Schreuder

Directeur bij Coatinc Anox

Vragen over het geschikt maken van water?

Wij helpen je graag bij het realiseren van de juiste waterbehandeling met een van onze hoogstaande installaties. We zijn bereikbaar via +31 541 820 903 of via ons e-mailadres info@gruenbeck.nl. Onze experts maken met alle plezier tijd voor je vrij om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Waar ben je naar op zoek?