Vermo Helmond

Vermo BV is gevestigd te Helmond (NL) en is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige mechanische componenten uit verschillende materialen. Naast het vervaardigen van componenten bouwt Vermo in eigen huis ook complete samenstellingen/modules inclusief vervaardiging, inkoop, assemblage en logistiek. Vermois opgericht in 1962 en heeft ruim 30 werknemers in dienst. Als allround metaalbewerkingsbedrijf en modulebouwer richten we ons met name op het produceren van hoogwaardige enkelstuks delen en kleine tot middelgrote series.

Logo Vermo Helmond

Vermo is werkzaam voor toonaangevende bedrijven binnen onder andere de (high-tech) machine-en apparatenbouw en de automobielindustrie. Voorbeelden van klantrelaties vindt u onder referenties.

Omgekeerde osmose installatie voor het produceren van gedemineraliseerd water

Scope van de opdracht

Grünbeck heeft de opdracht gekregen om een AVRO-flex 400 O.O. installatie te plaatsen met na-geschakelde RO-water tank. Deze installatie is bedoeld om koelsmeermiddel aan te maken, die gebruikt word tijdens hun productieproces. Door gebruik te maken van RO-water, word er voorkomen dat er vlekken of corrosie ontstaat op hun eindproduct, maar ook worden er minder koelsmeermiddelen gebruikt.

Leveringsomvang

Grünbeck's services

Levering, plaatsen nieuwe systeem, installatie, inbedrijfstelling.
 
 

Vragen over het geschikt maken van water?

Wij helpen je graag bij het realiseren van de juiste waterbehandeling met een van onze hoogstaande installaties. We zijn bereikbaar via +31 541 820 903 of via ons e-mailadres info@gruenbeck.nl. Onze experts maken met alle plezier tijd voor je vrij om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Waar ben je naar op zoek?