Mifa Surface Treatment (AHC)

AHC Benelux BV maakt deel uit van Aalberts Industries Industrial Services en heeft werkmaatschappijen in Eindhoven en Venlo. Deze groep bestaat uit onafhankelijke dochterondernemingen op het gebied van warmte- en oppervlaktebehandelingen. Samen vormen we een uitgebreid netwerk dat voldoet aan alle eisen met betrekking tot de veredeling van componenten en materialen. Dankzij een uitstekende samenwerking tussen de afzonderlijke bedrijven is Aalberts Industries Industrial Services Europa’s grootste leverancier van functionele processen met als doel dit netwerk in heel Europa verder uit te breiden.
Frame 8

AHC Eindhoven is een specialist van Galvanotechniek, het stroomloos vernikkelen en de zogenaamde synergetische coatings. Door het gebruik van 4 productielijnen lopen de verschillende processen 24 uur per dag parallel. Dit zorgt voor een hoge mate aan flexibiliteit.

Waterbehandelingsinstallatie bij een klant van Grünbeck Waterbehandeling ultrapuur water
Waterbehandelingsinstallatie bij een klant van Grünbeck Waterbehandeling ultrapuur water
Fijnfilter voor het verwijderen van ongewenste stoffen uit het water

Scope van de opdracht

Ter vervanging van de bestaande spoelwaterbehandeling installatie was de wens van AHC Eindhoven om een geheel nieuwe spoelwaterbehandeling installatie in te kopen. De opdracht was van ontwerp, productie, levering tot en met implementatie en goedgekeurde ingebruikname. Deze nieuwe centraal opgestelde installatie moeten het water uit het Acid water en Alkaline water baden behandelen. Tevens moesten er een tweetal omgekeerde osmose installaties worden geplaatst. Deze leveren het schone spoelwater en bijvulling schoon water, laatste spoelbad.

Leveringsomvang

  • 1x GENO-OSMO-RK 3000 Alkaline treatment O.O installatie, 3 m/h
  • 1x GENO-OSMO-RK 3000 Acid treatment O.O installatie
  • 3 m/h; 2 x GENO OSMO-RK 1600 S O.O installaties, 1,6 m; diverse dosering

Grünbeck's services

Proces engineering, werktuigbouwkundige en elektrische engineering, fabricage, plaatsen nieuwe systeem, installatie en elektrische installatie, inbedrijfstelling, procesintegratie.

Vragen over het geschikt maken van water?

Wij helpen je graag bij het realiseren van de juiste waterbehandeling met een van onze hoogstaande installaties. We zijn bereikbaar via +31 541 820 903 of via ons e-mailadres info@gruenbeck.nl. Onze experts maken met alle plezier tijd voor je vrij om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Waar ben je naar op zoek?