Grünbeck: pioneers in waterbehandeling

Bij Grünbeck specialiseren wij ons op het gebied van waterbehandeling. Van kijken naar wat wél mogelijk is als het gaat om waterbehandeling. Kennis hebben we genoeg in huis. Creativiteit en innovatiekracht trouwens ook. Net als een enorme gedrevenheid om voor jou het onderste uit de kan te halen qua efficiency, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met onze kennis maken wij bruikbaar water voor verschillende doeleinden.

Specialist in maatwerk

Onze basis ligt in Duitsland, waar ons moederbedrijf staat. Sinds 2013 zijn wij in Oldenzaal gevestigd als dochteronderneming van de Duitse marktleider Grünbeck Wasseraufbereitung GmbH, en zorgen zo voor de Nederlandse markt. In Duitsland worden de Grünbeck waterbehandelingsinstallaties geëngineerd en getest met de welkbekende Duitse Gründlichkeit. Het technisch finetunen ervan, zodat de installatie naadloos aansluit op jouw proces of jouw behoefte, dáár ligt onze kracht. Er is ons veel aan gelegen om dat goed passend te krijgen, maar dan ook echt. We luisteren, vragen door en komen desnoods nog een keer extra langs. Want goed moet het zijn. We hebben niet voor niets alleen maar langlopende klantrelaties.
Waterontijzeringsinstallatie voor het ontijzeren van grondwater met monteur

German quality, Dutch thinking!

Ons motto is: “German quality, Dutch thinking”. Door onze Duitse roots combineren wij onze kennis en motivatie in de strijd met water met de Duitse werklust en kwaliteit. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat wij de beste partner zijn in ontharding, ontijzering, ontzouting van water. Daarnaast zijn we ook specialisten op het gebied van ultrapuur water en waterstof.

German
quality

Dutch
thinking

Voor mekaar

Die drang naar goed onderling contact met onze opdrachtgevers zit in ons bloed. Grünbeck is een stichting en daarin staat de menselijke maat voorop. Dat we een stichting zijn, betekent ook dat Grünbeck altijd Grünbeck blijft, omdat we niet verkocht kunnen worden. Dus als jouw installatie over 10 of 20 jaar opnieuw aandacht nodig heeft, dan zijn wij er nog steeds.

Dus …

Wil jij een kwalitatief hoogwaardige waterbehandelingsinstallatie met een lange levensduur en hoge uptime, een oplossing die 100% aansluit op jouw behoefte en 24/7 service zonder gedoe maar mét een vriendelijk geluid? Dat kan. Wij onderhouden zelfs installaties van andere leveranciers, die wij niet gebouwd hebben. Want gemak, kwaliteit en continuïteit gaan bij Grünbeck voor alles.

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Waar ben je naar op zoek?