Field Service Engineer

Gaat jouw monteurshart sneller kloppen van water(stof), installaties en op pad zijn. Houd je van een gezellig team, maar vind je het ook niet erg om alleen onderweg te zijn. En vind je duurzaamheid ook zo belangrijk? Dan zijn wij van Grünbeck Waterbehandeling op zoek naar jou! Wij zoeken een:

 

(International) Field Service Engineer 💧

 

Niet zomaar een, iemand die ons ondersteund, kennis en kunde heeft. Die het als een uitdaging ziet om installaties te plaatsen, storingen op te lossen en onderhoud te plegen. Die met ons meegaat in de stroomversnelling aan innovaties binnen de water(stof)industrie.

 

Wij kunnen je natuurlijk van alles leren, maar enige ervaring is handig. Daarom hebben we een paar functie-eisen:

  • Je hebt ervaring als installateur of monteur met minimaal MBO werk- en denkniveau, met kennis van proces technische installaties;
  • Je bent goed in staat zelfstandig, flexibele en stressbestendig te functioneren, maar kan ook in een team werken;
  • Je hebt een positieve instelling en aanpakkersmentaliteit. Bent creatief, oplossings- en resultaatgericht en hebt een gezonde dosis zelfvertrouwen;
  • Je vindt het leuk om werkzaamheden uit te voeren in het buitenland;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, en bent bereid buiten kantooruren te werken indien nodig;
  • Je bezit een B-rijbewijs;
  • Het is een pré als je kennis hebt van PLC-, SCADA-, en/of HMI systemen, en een goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.

 

Wie zijn wij en wat hebben wij te bieden?

Grünbeck is specialist op het gebied van waterbehandelingsinstallaties. We houden ons bezig met het verkopen, installeren en onderhouden van installaties in Nederland en buitenland. We zijn een jong, enthousiast en vooral ambitieus team, waarin collegialiteit, waardering en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. We bieden je een afwisselende functie, met veel ruimte voor je ideeën en persoonlijke groei. Je bent een belangrijke speler binnen onze organisatie en ons team. Dat team vinden we belangrijk, daarom is er op vrijdagmiddag tijd voor een drankje met collega’s om de week af te sluiten.

Bij Grünbeck blijven we groeien en daarom zijn we op zeer korte termijn op zoek naar jou! Ben jij diegene die wij zoeken, neem dan contact met ons op door je CV en motivatie te mailen naar info@gruenbeck.nl, met als onderwerp: ‘sollicitatie Field Service Engineer’. Neem jij je enthousiasme en kennis mee, dan krijg de gezelligheid en de tools van ons!

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je telefonisch contact met ons opnemen (0541-820903)

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature word niet op prijs gesteld. Maar delen word gewaardeerd!

Solliciteer hier!

Wilt u ook werken bij Grünbeck Waterbehandeling in Oldenzaal? Solliciteer hier voor deze vacature!

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 3 werkdagen contact met jou op

Waar ben je naar op zoek?