Service monteur (Internationaal)

Ben jij een avontuurlijke en ervaren monteur die graag zijn handen uit de mouwen steekt en daarnaast graag de wereld ontdekt? Lees dan snel verder, want dan ben jij de collega die wij zoeken! Voor ons internationaal groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar een collega!

Voor ons enthousiaste en dynamische monteursteam zijn we op zoek naar iemand die onze klanten over de gehele wereld kan bedienen. Je zal regelmatig in het buitenland zitten, zo vlieg je het ene moment naar Nieuw-Zeeland om een nieuwe waterstofcontainer inbedrijf te stellen en op het andere moment zit je in je bus naar Den Haag om een membraan van een omgekeerde osmose installatie te vervangen. Op de terugweg maak je nog een stop in Utrecht om een watermonster af te nemen en de waterkwaliteit op te nemen. De werkdag eindig je met het volledig invullen van de rapportages van die dag. Meestal werk je alleen, maar het team staat ook altijd voor elkaar klaar om elkaar te telefonisch te ondersteunen. Komen jullie er samen niet uit, dan is er een servicedesk in Duitsland die geraadpleegd kan worden. Om je helemaal wegwijs te maken binnen onze waterbehandelingsinstallaties hebben we onze eigen scholingsruimte en zul je cursussen volgen in Duitsland, zo stomen we je klaar voor elke inbedrijfstelling en storing die je tegen kan komen.

 

Waarin ga jij het verschil maken voor ons?       
Met jouw technische kennis zorg je ervoor dat onze installaties altijd optimaal draaien, streef je altijd naar het beste resultaat en laat je de klant altijd tevreden achter.

   

   • Het gebruiksklaar maken en inbedrijfstellen van onze geavanceerde (waterstof)-installaties;     

   • Het verhelpen van storingen op locatie bij de klant;           

   • Het afnemen van watermonsters en metingen ten behoeve van het meten van de waterkwaliteit;

   • Je treedt op als technische vraagbaak voor je collega’s en klanten;         

   • Je rapporteert en registreert het door jou verrichte werk ten behoeve van een optimale kwaliteit voor de klant.

  Wat bieden wij jou?
  Een informeel en divers team, waarin we elkaar verder helpen en de onderlinge sfeer en collegialiteit belangrijk vinden. De deur staat altijd voor elkaar open. Daarnaast natuurlijk:

    

    • Een goed basissalaris (afhankelijk van je ervaring en opleiding) en excl. vergoedingen voor overuren en tijd in het buitenland;

    • Een laptop, telefoon, ipad en service bus van de zaak;     

    • Een goede pensioenregeling, vers fruit, personeelsfeestjes en vrijdagmiddagborrels;

    • Een interne opleidingsruimte om je kennis verder te ontwikkelen op het gebied van alle waterbehandelingsinstallaties waar wij mee werken.

   Wat breng je ons?   
   Een proactieve teamspeler, die dol is op reizen en goed zelfstandig kan werken. Iemand die op zoek is naar een team en avontuur binnen een groeiende, internationale organisatie.

     

     • Je hebt al wat vlieguren gemaakt als monteur in de installatiebranche, elektrotechniek of binnen de waterbehandeling en minimaal een afgeronde Mbo-opleiding;      

     • Je bent avontuurlijk ingesteld en ziet het als een gave ervaring om voor ons de wereld over te vliegen;            

     • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ziet het als je missie om onze klanten met een tevreden gevoel achter te laten;       

     • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;    

     • Je hebt kennis van en affiniteit met proces technische installaties;           

     • Je snapt wat service is en ziet jezelf als visitekaartje van Grünbeck;        

     • Je beschikt een B-rijbewijs en geldig paspoort 😉

    Over Grünbeck Waterbehandeling           
    Grünbeck is specialist op het gebied van waterbehandelingsinstallaties. We houden ons bezig met de verkoop, installatie en het onderhoud van waterbehandelingsinstallaties over de hele wereld in de B2B markt. We zijn actief binnen verschillende branches zoals de voedingsmiddelenindustrie, ziekenhuizen en de industrie, daarnaast hebben we een groot aandeel in de waterstofmarkt. We zijn een enthousiast, divers en vooral ambitieus team, waarin we met elkaar verder willen komen en groeien. Niet alleen als organisatie maar ook op persoonlijk vlak. Je bent een belangrijke speler binnen en voor onze organisatie en het team!

    Solliciteren?
    Ben jij de collega die wij zoeken? We zien graag je reactie tegemoet en wellicht nodigen we je uit om beter kennis te maken onder het genot van een kop koffie. Stuur je CV en motivatie naar werken@gruenbeck.nl of solliciteer via de knop hieronder. Twijfel je nog of heb je vragen over de vacature, we vertellen je graag meer. Je kan contact opnemen met Ingrid door te bellen naar 0541-820903.

    Solliciteer hier!

    Wilt u ook werken bij Grünbeck Waterbehandeling in Oldenzaal? Solliciteer hier voor deze vacature!

    Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

    Laat je gegevens achter en we nemen binnen 3 werkdagen contact met jou op

    Waar ben je naar op zoek?