Vliegbasis Woensdrecht

Vliegbasis Woensdrecht is de Main Support Base van de Koninklijke Luchtmacht. Op de vliegbasis zijn 2 onderdelen gevestigd. Die zorgen voor opleidingen, meteorologische ondersteuning, logistiek en onderhoud voor de gehele luchtmacht en Defensie. Naast lesvliegtuigen van de luchtmacht gebruiken de andere vliegbases en civiele medegebruikers de vliegbasis voor training en onderhoud. De 2 Defensie onderdelen op Woensdrecht zijn: de Koninklijke Militaire School Luchtmacht Vliegbasis Woensdrecht en het Logistiek Centrum Woensdrecht. De zogeheten Vliegbasisorganisatie ondersteunt deze onderdelen en houdt de vliegbasis draaiende. 

Frame 13

Van Dijk Made is een totaalinstallateur met een vertrouwd gezicht. Dankzij een flinke dosis praktijkervaring en integrale kennis op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde, zijn we breed inzetbaar om uw vraagstukken op te lossen.

EDI en omgekeerde osmose installatie voor ultrapuur water
Waterbehandelingsinstallatie bij een klant van Grünbeck Waterbehandeling
Waterbuffertank voor het opslaan van behandeld water

Scope van de opdracht

Grünbeck heeft de opdracht gekregen om een RO-water behandeling te leveren en te plaatsen voor het opwerken van drink-alkalisch-en zuurspoelwater. Deze installatie is ten behoeve van de motorenwerkplaats op de vliegbasis te Woensdrecht. Daar er stoffen in het spoelwater zitten wat niet op de membranen mogen komen, is er een absorptie-en actief kool filter om b.v. tensiden af te vangen geplaatst. Daarna zijn er nog doseerunits geplaatst met een zure, basische en Anti-scalant oplossing om de pH te neutraliseren en (kalk)afzetting in de RO te voorkomen. Daarnaast is er ook nog een automatische spuiregeling geplaatst om zo te hoge waarde op de RO te voorkomen en zo onder de maximale waardevan <20μS/cm te blijven als permeaat.

Leveringsomvang

  • 1 stuks GENO-RKF RO-installatie, elk 5m3/h, met Siemens S7;
  • 1 stuks absorptiefilter 40”;
  • 1 stuks actief kool filter 40”;
  • 3 stuks doseerunits (NaOH, HcL en Anti-scalant;
  • 2 stuks Buffertank K-X 2000, elk met een inhoud van 2m3;
  • 1 stuks drukverhoging GENO-FU-X 4/40-1NE, 2-8,5m3/h–6,6-2,9 bar

Grünbeck's services

Levering, plaatsen nieuwe systeem, engineering en aanpassen softwarevoor alle regelingen, mechanischeen elektrische installatie, inbedrijfstelling.

Vragen over het geschikt maken van water?

Wij helpen je graag bij het realiseren van de juiste waterbehandeling met een van onze hoogstaande installaties. We zijn bereikbaar via +31 541 820 903 of via ons e-mailadres info@gruenbeck.nl. Onze experts maken met alle plezier tijd voor je vrij om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Waar ben je naar op zoek?