Synerlogic

Synerlogic is een organisatie, met een BRZO-classificatie, die al meer dan 110 jaar ingrediënten, voedingsadditieven, chemie en reinigings- en desinfectiemiddelen ontwikkelt, produceert en distribueert. Bij Synerlogic werken inmiddels 220 mensen en heeft zijn eigen productiefaciliteit, Research & Development, laboratorium en warehouse om al deze werkzaamheden uit te voeren.

 

Verkoopkanalen

De producten van Synerlogic verkopen zij via de verkoopkanalen: Synvital, In2Food en K-apex. Via deze verkoopkanalen bevoorraden zij meer dan 40.000 klanten over de hele wereld. Deze klanten verschillen van kleine melkveehouders tot de levensmiddelenindustrie.

Samen met klanten is onze Research & Development afdeling continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten, het efficiënt inrichten van productieprocessen en reinigingsfaciliteiten en het blijvend voldoen aan alle wet- en regelgeving omtrent het omgaan met en het gebruik van ingrediënten en chemie.

Waterbehandelingsinstallatie bij een klant van Grünbeck Waterbehandeling voor ontharding
Waterbehandelingsinstallatie bij een klant van Grünbeck Waterbehandeling voor ontharding
Waterbehandelingsinstallatie bij een klant van Grünbeck Waterbehandeling voor ontharding

Scope van de opdracht

Grünbeck heeft de opdracht gekregen om twee Delta-P ontharder installatie te plaatsen. Deze zitten ook nog op een cascade regeling aangesloten, omdat nominaal een 5 m3 /h aan onthard water nodig is en bij uitschieters een 10 m3 /h. Door de cascade regeling gaat deze automatisch een installatie op- en afschakelen, waardoor er nog meer zout bespaard word. Ook de zoutbesparing en de spoelwater besparing sprak Synerlogic aan. Tijdens ombouw heeft Grünbeck een mobiele ontharder geplaatst, waardoor Synerlogic ook tijdens ombouw van onthard water gebruik kon maken.

Leveringsomvang

Grünbeck's services

Levering, plaatsen nieuwe systeem, mechanische en elektrische installatie, inbedrijfstelling.

Vragen over het geschikt maken van water?

Wij helpen je graag bij het realiseren van de juiste waterbehandeling met een van onze hoogstaande installaties. We zijn bereikbaar via +31 541 820 903 of via ons e-mailadres info@gruenbeck.nl. Onze experts maken met alle plezier tijd voor je vrij om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Waar ben je naar op zoek?