Proxcys Emmen

Proxcys Downstream Biosystems heeft zijn hoofdkantoor in Emmen (Nederland). Proxcys BV is ’s werelds belangrijkste producent van High Performance lagedruk cGMP-compatibele Radial Flow Chromatography-apparatuur. Meer dan een decennium aan DSP en technische ervaring vormt de basis voor de ontwikkeling van het unieke gepatenteerde ringvormige pakkingsysteem dat resulteert in superieure kolomefficiëntie, symmetrie en stabiliteit van het gepakte bed. cGMP-conforme laboratorium-, piloot-en proceskolommen zijn verkrijgbaar in roestvrij staal en / of USP klasse VI goedgekeurde kunststoffen en worden geleverd met een uitgebreid documentatiepakket.

Logo Proxcys

De systemen van Proxcys zijn bedoeld voor de zuivering van biologische stoffen uit verschillende bronnen, zoals menselijk bloedplasma, celkweek, fermentatie, homogenaten of melk.

Complete waterbehandelingsinstallatie bij een klant van Grünbeck Waterbehandeling bij een klant
Waterbehandelingsinstallatie bij een klant van Grünbeck Waterbehandeling voor ontharding
Drukverhogingsinstallatie voor waterbehandeling bij een klant van Grünbeck Waterbehandeling

Scope van de opdracht

Grünbeck heeft de opdracht gekregen om een 0,2m3/uur RO-installaties te leveren. Deze installatie is bedoeld om RO-water te leveren aan zowel het laboratorium als voor RO-water ten behoeve van testen apparatuur.

Leveringsomvang

Grünbeck's services

Levering, plaatsen nieuwe systeem, installatie en elektrische installatie, inbedrijfstelling.

Vragen over het geschikt maken van water?

Wij helpen je graag bij het realiseren van de juiste waterbehandeling met een van onze hoogstaande installaties. We zijn bereikbaar via +31 541 820 903 of via ons e-mailadres info@gruenbeck.nl. Onze experts maken met alle plezier tijd voor je vrij om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Waar ben je naar op zoek?