Prinses máxima centrum

In het Prinses Máxima Centrum is alle hoog complexe zorg en research van de kinderoncologie geconcentreerd. Met als missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Nauwe samenwerking tussen zorg en research zal leiden tot meer genezing van kinderen met kanker. Met minder nadelige effecten op latere leeftijd. In 2016 startten we met research onder de vlag van het Prinses Máxima Centrum. In 2016 begon ook de bouw van ons centrum tegenover het WKZ in Utrecht. Op 18 mei 2018 werd het nieuwe gebouw in gebruik genomen door de eerste patiënten.

Prinses maxima centrum - logo

Het ambitieniveau van het Prinses Máxima Centrum is hoog. We willen zo snel mogelijk zo veel mogelijk kinderen en adolescenten met kanker genezen met behoud van kwaliteit van leven, zodat zij zo goed mogelijk hun plaats in de maatschappij kunnen vinden. Deze ambities hebben we vertaald in de volgende missie: het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie wil ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. 

Omgekeerde osmose installatie en onthardingsinstallatie voor gedemineraliseerd water

Wie in het Prinses Máxima Centrum rondloopt, ervaart het: hier is een grote bezieling voelbaar, een passie om het beste van het beste te doen, top te presteren, voor kinderen met kanker en de mensen om hen heen. Alle medewerkers – van specialisten tot verpleegkundigen, en van de kok tot de vrijwilliger – willen excelleren en vanuit hun hart heel dicht bij de kinderen staan om ze te helpen.

Omgekeerde osmose installatie en onthardingsinstallatie voor gedemineraliseerd water
Omgekeerde osmose installatie en onthardingsinstallatie voor gedemineraliseerd water
Omgekeerde osmose installatie en onthardingsinstallatie voor gedemineraliseerd water

Scope van de opdracht

Grünbeck heeft de opdracht gekregen om een Demi-water installatie te leveren aan het Prinses Maxima Centrum. Hiervoor heeft Grünbeck gekozen voor een 2 traps RO-installatie welk 2 m3/h van ongeveer 2μS/cm levert. Door gebruik te maken van de OSMO-X installaties kan de 2e trap direct op de 1e trap worden aangesloten. De gehele besturing van de 2e trap komt dan ook uit de 1e, hierdoor is er maar 1 gezamenlijke besturing nodig.

Leveringsomvang

Grünbeck's services

Levering, plaatsen nieuwe systeem, mechanischeen elektrische installatie, inbedrijfstelling.

Vragen over het geschikt maken van water?

Wij helpen je graag bij het realiseren van de juiste waterbehandeling met een van onze hoogstaande installaties. We zijn bereikbaar via +31 541 820 903 of via ons e-mailadres info@gruenbeck.nl. Onze experts maken met alle plezier tijd voor je vrij om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Waar ben je naar op zoek?