Mimaki Europe

Mimaki is een wereldwijd actief bedrijf met aanwezigheid in 150 landen inde wereld. Overzees leveren we producten en diensten via verkoopfilialen in gevestigde markten in Europa en de Verenigde Staten maar ook in opkomende markten zoals China en Brazilië. We hebben ons succes te danken aan onze vele klanten die hun behoeften met ons delen. Met behulp van deze waardevolle informatie kunnen we doorgaan met het ontwikkelen van producten die voldoen aan de uiteenlopende eisen van de industrie.

Logo Mimaki Europe

Mimaki produceert en verkoopt industriële grootformaat inkjetprinters en snijplotters. Kenmerkend voor onze producten is dat ze geavanceerd, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Samen leveren ze een volledig geïntegreerde workflow oplossing op, die hardware, software en verbruiksartikelen omvat.

Complete waterbehandelingsinstallatie bij een klant van Grünbeck Waterbehandeling bij een klant
Complete waterbehandelingsinstallatie bij een klant van Grünbeck Waterbehandeling bij een klant
UV-desinfectie voor waterbehandeling bij een klant van Grünbeck Waterbehandeling

Scope van de opdracht

Grünbeck heeft de opdracht gekregen om een waterbehandelingsinstallatie te leveren en te installeren waarvan het proceswater een eind kwaliteit van 10 MΩ/cm (0,1 μS/cm) heeft. Om deze oplossing te realiseren is gekozen om een breektank te plaatsen welk het proceswater scheidt van het drinkwater, met daarachter een ontharder, RO en mengbed installatie. Doordat het proceswater dermate belangrijk is voor Mimaki, is gekozen voor een totale redundantie van de installatie. Grünbeck heeft de opdracht via Eskens Process Solutionsuit Alphen a/d Rijn gekregen.

Leveringsomvang

Grünbeck's services

Proces engineering, fabricage, plaatsen nieuwe systeem, installatie en elektrische installatie, inbedrijfstelling, procesintegratie.

Vragen over het geschikt maken van water?

Wij helpen je graag bij het realiseren van de juiste waterbehandeling met een van onze hoogstaande installaties. We zijn bereikbaar via +31 541 820 903 of via ons e-mailadres info@gruenbeck.nl. Onze experts maken met alle plezier tijd voor je vrij om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Waar ben je naar op zoek?