Friesland Campina

Elke dag voorziet Royal Friesland Campina miljoenen consumenten verspreid over de wereld van zuivelproducten met waardevolle voedingsstoffen uit melk. De groeiende wereldbevolking voorzien van de juiste nutriënten is dé uitdaging voor de komende decennia. Friesland Campina is een van de grootste zuivelcoöperaties ter wereld. We hebben meerdan 18.900 leden-melkveehouders in Nederland, Duitsland en België en meer dan 140 jaar ervaring met coöperatief ondernemerschap. Leden-melkveehouders van Friesland Campina zijn lid van de Zuivelcoöperatie Friesland Campina. Deze coöperatie is 100 procent eigenaar van de onderneming. Via de coöperatie zijn onze leden-melkveehouders zijn dus gezamenlijk eigenaar en toezichthouders van de onderneming.

Friesland Campina Logo

De lange en succesvolle geschiedenis van Friesland Campina begint in 1871. Succes dat direct voortvloeit uit een bedrijfscultuur die wordt gekenmerkt door samenwerking, betrokkenheid en daadkracht. Friesland Campina is een internationaal bedrijf. Niet alleen actief in Europa, maar ook in veel landen buiten Europa is de onderneming stevig geworteld in de samenleving.

Geïnstalleerde waterbehandelingsinstallatie voor gedemineraliseerd water
Geïnstalleerde waterbehandelingsinstallatie voor gedemineraliseerd water
Geïnstalleerde waterbehandelingsinstallatie voor gedemineraliseerd water

Scope van de opdracht

Grünbeck heeft de opdracht gekregen om een twee stuks 18m3/uur RO-installaties te leveren en te plaatsen in een 40ft container. Deze installaties zijn bedoeld om een hogere kwaliteit aan water te leveren, zodat FrieslandCampina hun focus op verbetering van hun producten kan waarmaken. Door gebruik te maken van hoogwaardige RO-installaties kan Grünbeck aan deze gestelde voorwaarden voldoen en vandaar dat FrieslandCampina heeft gekozen voor Grünbeck als partner hierin. Doordat Grünbeck ook hun producten in een container kan plaatsen, heeft dit grote voordelen voor de klant m.b.t. flexibiliteit.

Leveringsomvang

  • 2 stuks GENO-RKF RO-installaties, elk 32m3/h;
  • Uitbreiding besturing naar Siemens S7 t.b.v. communicatie bovenliggend systeem FRC;
  • 2 stuks anti-scalant dosering installaties.

Grünbeck's services

Levering, plaatsen nieuwe systeem in container, installatie en elektrische installatie,  inbedrijfstelling.

Vragen over het geschikt maken van water?

Wij helpen je graag bij het realiseren van de juiste waterbehandeling met een van onze hoogstaande installaties. We zijn bereikbaar via +31 541 820 903 of via ons e-mailadres info@gruenbeck.nl. Onze experts maken met alle plezier tijd voor je vrij om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Waar ben je naar op zoek?