Frames Group

Bij Frames zorgen we voor de vitale schakel tussen put en pijpleiding. Samen ontwerpen, bouwen en leveren we duurzame energie-en wateroplossingen, scheidingstechnologieën, olie-en gasverwerkingsapparatuur en stroomregel-en beveiligingssystemen voor de internationale energiemarkt. Onze mensen werken rechtstreeks, één op één, met elke klant samen voor het beste resultaat. Scherp. Samen. Toegewijd. Frames, met het hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn, Nederland, heeft meer dan 200 medewerkers in kantoren wereldwijd.

 

Dankzij ons uitgebreide assortiment gas behandelingsproducten kunnen we de allerbeste oplossingen bieden voor de uitdagingen die u tegenkomt. Zo stelt ons complete portfolio aan uitdroog producten ons in staat om de beste oplossing voor uw behoeften te selecteren, rekening houdend met alle variabelen. We werken samen met fabrikanten over de hele wereld om op maat gemaakte producten te leveren die dicht bij onze klanten staan.

Frames logo

We hebben de knowhow om de procespakketten die onze klanten nodig hebben te optimaliseren en hebben ervaring met een breed scala aan materialen. Elk product en elke oplossing toont onze toewijding aan kwaliteit, planning, documentbeheer en supply chain management.

Waterbehandelingsinstallatie met een waterbuffertank voor de opslag van behandeld water
Ultra violet desinfectie van water voor het verwijderen van schadelijke stoffen
Waterbehandelingsinstallatie met een waterbuffertank voor de opslag van behandeld water

Scope van de opdracht

Grünbeck heeft de opdracht gekregen om een demi waterbehandeling installatie te leveren en te installeren ten behoeve van spoelproces tubing bij Frames. Uiteindelijk heeft de installatie een opbrengst van 400 liter/uur ultra-puur water. Om deze vraag op te lossen heeft Grünbeck gekozen voor een drukverhoging- O.O. – tank -drukverhoging -mengbedopstelling. De installatie is compact gebouwd en neemt daardoor mar een ruimte in van 3 x 0,8 meter.

Leveringsomvang

Grünbeck's services

Fabricage, plaatsen nieuwe systeem, installatie en elektrische installatie, inbedrijfstelling.

Vragen over het geschikt maken van water?

Wij helpen je graag bij het realiseren van de juiste waterbehandeling met een van onze hoogstaande installaties. We zijn bereikbaar via +31 541 820 903 of via ons e-mailadres info@gruenbeck.nl. Onze experts maken met alle plezier tijd voor je vrij om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Waar ben je naar op zoek?