Doeko Weurt

Het prototype slaat aan, en nu? Productie! Doeko denkt mee met ontwerpers & engineers over de slimste oplossing voor het productieproces. Op basis van een producttekening, schets, of prototype ontwerpen we de gereedschappen en bijhorende apparatuur om het product te kunnen produceren.

Bij Doeko is zo wat iedereen pietje-precies en de meesten zijn toch een beetje vakidioot. Het verklaart waarom we ons graag bezighouden met het creëren van samenstellingen die zich kenmerken door de combinatie van nauwkeurigheid en complexiteit. Daar waar anderen ophouden, gaan wij verder. Want wij zien de uitdaging in uw wens. Iedereen binnen team Doeko denkt hierover na om deze zonder concessies in vervulling te laten gaan. Dat vraagt vaak een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen, een tikje koppigheid en een rotsvast geloof in dat het móét kunnen. 

Bij Doeko beschikken we over de modernste technieken waardoor ons team geïnspireerd raakt de lat steeds hoger te leggen.

Omgekeerde osmose installatie voor het produceren van gedemineraliseerd water

Scope van de opdracht

Daar Doeko smeermiddelen gebruikt in het proces en problemen hiermee kreeg, hebben ze Grünbeck om een oplossing gevraagd. De smeermiddelen in de fijn-mechanische industrie worden aangelengd met drinkwater. Ongezuiverd stads-en leidingwater bevat nog zouten die problemen kunnen veroorzaken in high-precision producties, waardoor de hoogst mogelijke kwaliteit niet behaald wordt. Ook leidt het afspoelen met ongezuiverd stads-of leidingwater tot vlekvorming op producten. Naast een kwaliteitsverbetering kan het zuiveren van leidingwater ook een besparing realiseren. Denk hierbij aan langere standtijden van aangemaakte koelemulsies voor verspaningsprocessen of een lager verbruik van zeep, doordat de hardheid compleet verwijderd is. Omgekeerde osmose (RO) is de manier om het water volledig te zuiveren en te ontdoen van alle zouten. Grünbeck heeft dit probleem opgelost met een AVRO-flex 400 installatie, deze heeft dankzij hun eigen gepatenteerde AVRO systeem geen voorbehandeling nodig zoals ontharder of anti-scalant.

Omgekeerde osmose installatie voor het produceren van gedemineraliseerd water

Leveringsomvang

Grünbeck's service

Proces engineering, fabricage, plaatsen nieuwe systeem, installatie en elektrische installatie, inbedrijfstelling, procesintegratie.

Vragen over het geschikt maken van water?

Wij helpen je graag bij het realiseren van de juiste waterbehandeling met een van onze hoogstaande installaties. We zijn bereikbaar via +31 541 820 903 of via ons e-mailadres info@gruenbeck.nl. Onze experts maken met alle plezier tijd voor je vrij om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Waar ben je naar op zoek?