Danone Nutricia Research

Doordat Danone Nutricia medewerkers met verschillende achtergronden samen brengt, met complementaire wetenschappelijke en technologische expertise, hebben ze een creatieve krachtpatser kunnen bouwen om onze innovatie te stimuleren. Met ruim 600 medewerkers levert het Utrechtse R&I centrum evidence-based gespecialiseerde voeding aan zuigelingen, zwangere vrouwen, patiënten en ouderen.

 

Het centrum maakt deel uit van een groeiende life sciences community op het Utrecht Science Park met onder meer ziekenhuizen, een universiteit, een HBO en bedrijven. 

Het biedt state-of-the-art faciliteiten, zoals wetenschappelijke en technologische laboratoria, een proeffabriek voor kleinschalige productie en een sensorisch en gedragswetenschappelijk laboratorium waar consumententesten plaatsvinden.

Geïnstalleerde waterbehandelingsinstallatie van Grünbeck waterbehandeling
Waterbehandelingsinstallatie voor schoon water met een waterbuffertank

Scope van de opdracht

De nieuwe installatie voor productie van ultra puur water, heeft een tweetal Millipore installaties vervangen. De installatie bestaande uit een omgekeerde osmose met daarachter een EDI installatie levert de gewenste flow en waarde waar Danone naar op zoek was. Door gebruik te maken van een UV-installatie met een daarachter geschakelde 0,2 mu absoluutfilter, zijn ook de waardes op TOC en bacteria’s gewaarborgd. Grünbeck heeft deze installatie in opdracht van BAM Bouw en Techniek Bunnik gerealiseerd.

Leveringsomvang

Grünbeck's services

Proces engineering, fabricage, plaatsen nieuwe systeem, installatie en elektrische installatie, inbedrijfstelling.

Vragen over het geschikt maken van water?

Wij helpen je graag bij het realiseren van de juiste waterbehandeling met een van onze hoogstaande installaties. We zijn bereikbaar via +31 541 820 903 of via ons e-mailadres info@gruenbeck.nl. Onze experts maken met alle plezier tijd voor je vrij om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Waar ben je naar op zoek?