Brightlands Chemelot Campus

Bij Brightlands Chemelot Campus staat alles in het teken van innovatie en groei. Of het nu gaat om de ontwikkeling van hoogwaardige materialen, duurzame processen of biomedische oplossingen; onze dynamische community werkt aan oplossingen die bijdragen aan een duurzamere wereld. Bij ons vind je het talent, de kennis en infrastructuur die jij nodig hebt om te groeien. Dat alles maakt Brightlands Chemelot Campus tot de beste plek voor jouw ontwikkeling en innovatie.

Bij Brightlands Chemelot Campus heeft Grünbeck een grote opdracht mogen installeren wat varieerde van industriële waterontharding tot een watersterielfilter. 

Waterbehandelingsinstallatie bij een klant van Grünbeck Waterbehandeling voor ultrapuur water
Waterbehandelingsinstallatie met omgekeerde osmose installatie en een EDI voor ultrapuur water
UV-desinfectie waterbehandelingsinstallatie voor het zuiveren van water

Scope van de opdracht

Grünbeck heeft de opdracht gekregen van de BAM bouw en techniek te Bunnik om op de Campus in Venlo en Geleen een demiwater installatie te leveren. Uitgangspunten waren om een ultra puur water installatie te bouwen en te leveren welk een geleidbaarheid moest hebben van <0,2μS/cm. Hiervoor heeft Grünbeck gekozen om voor beide locaties een identieke installatie te ontwerpen en te bouwen met een Ontharder-RO-EDI opstelling welk de gevraagde kwaliteit kon leveren.

Leveringsomvang

Grünbeck's services

Ontwerp, Levering, plaatsen nieuwe systeem, mechanischeen elektrische installatie, inbedrijfstelling.

Vragen over het geschikt maken van water?

Wij helpen je graag bij het realiseren van de juiste waterbehandeling met een van onze hoogstaande installaties. We zijn bereikbaar via +31 541 820 903 of via ons e-mailadres info@gruenbeck.nl. Onze experts maken met alle plezier tijd voor je vrij om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Waar ben je naar op zoek?