Bosch Transmission Technology

Bosch Transmission Technology B.V. loopt voorop in de ontwikkeling en massaproductie van duwbanden voor de continu variabele transmissie (CVT). Het bedrijf is opgericht in 1972 en is gevestigd in Tilburg, Nederland. Het competentiecentrum in Tilburg wordt ondersteund door de tweede productielocatie in Ho Chi Minh City, Vietnam en de assemblagefabriek in San Luis Potosi, Mexico. Het bedrijf maakt deel uit van de bedrijfssector Mobility Solutions van de Bosch Groep.

Bosch Logo

De Bosch Groep is een toonaangevende wereldwijde leverancier van technologie en diensten. Er werken wereldwijd ongeveer 402.000 medewerkers (op 31 december 2017). De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren: mobiliteitsoplossingen, industriële technologie, consumptiegoederen en energie-en bouwtechnologie.

Waterbehandelingsinstallatie bij een klant van Grünbeck Waterbehandeling voor ontharding

Als toonaangevend IoT-bedrijf biedt Bosch innovatieve oplossingen voor slimme huizen, slimme steden, verbonden mobiliteit en verbonden industrie. Het gebruikt zijn expertise op het gebied van sensortechnologie, software en diensten, evenals zijn eigen IoT-cloud, om zijn klanten verbonden, domeinoverschrijdende oplossingen vanuit één bron aan te bieden. Het strategische doel van de Bosch Groep is om oplossingen te creëren voor een verbonden leven en om dekwaliteit van leven wereldwijd te verbeteren met producten en diensten die innovatief zijn en enthousiasme opwekken. Kortom, Bosch creëert technologie die ‘voor het leven is uitgevonden’. Werken bij Bosch betekent dat je de kans krijgt om de kwaliteit vanleven over de hele wereld te verbeteren.

Waterbehandelingsinstallatie bij een klant van Grünbeck Waterbehandeling voor ontharding
Waterbehandelingsinstallatie bij een klant van Grünbeck Waterbehandeling voor ontharding

Scope van de opdracht

Grünbeck mocht voor BTT een bestaande ontharder installatie vervangen voor een nieuwe zuinigere installatie van max. 24 m3//h. belangrijkste redenen voor BTT om te kiezen voor Grünbeck, om zuiniger met water en zout om te gaan. De Delta-p-i installaties van Grünbeck hebben een lager drukval en zijn zo’n 40% zuiniger in zoutverbruik dan conventionele installaties.

Waterbehandelingsinstallatie bij een klant van Grünbeck Waterbehandeling voor ontharding

Leveringsomvang

3 x delta-p-i ontharder installaties, elk 8 m³/h

Grünbeck's services

Levering, plaatsen nieuwe systeem, installatie en elektrische installatie, inbedrijfstelling.

Vragen over het geschikt maken van water?

Wij helpen je graag bij het realiseren van de juiste waterbehandeling met een van onze hoogstaande installaties. We zijn bereikbaar via +31 541 820 903 of via ons e-mailadres info@gruenbeck.nl. Onze experts maken met alle plezier tijd voor je vrij om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Waar ben je naar op zoek?