Onze water-
behandeling,
jouw oplossing

Elk waterbehandelingssysteem van onze hand is uniek en wordt uitgebreid getest voordat ze de productielocatie verlaat. Dat houdt in dat ze helemaal is toegespitst op de toepassing in jouw organisatie en gegarandeerd werkt.

Zo helpen wij je om het beste uit je product, je proces of je dienstverlening te halen. Het enige dat bij aflevering nog moet gebeuren is de waterleiding aansluiten en de stekker in het stopcontact steken.

Een totale waterbehandelingsinstallatie bestaat uit veel verschillende componenten. Deze componenten hebben verschillende doeleinden en staan in onze brochures. Klik hier onder om naar de componenten pagina te gaan.

Wateronthardingsinstallatie voor het ontharden van grondwater voor de industrie

Onze waterbehandelingsinstallaties beginnen vaak met een industriële waterontharder. Met een water ontharder gaan leidingen, appendages en installaties een stuk langer mee. Kies voor een Grünbeck-installatie en je bent ook nog eens duurzaam en waterbesparend bezig dankzij haar lage energie- en zoutverbruik.

 

Waterontijzeringsinstallatie voor het ontijzeren van grondwater voor de industrie
Ontijzerd water is beter voor het proces, verlengt de levensduur en reduceert storingen en mankementen aan eigenlijk alles wat met dit water wordt gevoed. Onze ontijzeringsinstallaties filteren niet alleen het ijzer eruit, maar ook mangaan en andere ongewenste geuren en stoffen.

Omgekeerde osmose installatie voor gedemineraliseerd water voor de industrie
Gedemineraliseerd water is dankzij haar zuivere karakter ideaal voor de productie van stoom, als ketelvoedingswater, als proceswater en als cv-water. Om water te demineraliseren gebruiken we omgekeerde osmose, ook wel reverse osmose of kortweg RO genoemd.

Waterbehandelingsinstallatie voor ultrapuur water (EDI)

Ultrapuur water ontstaat door water nog verder te zuiveren of polishen geschiedt door middel van EDI, dit wordt ook wel elektro de-ionisatie genoemd. Dit steriele water is uitermate geschikt voor hogedruk-stoomketels en voor de petrochemische- en farmaceutische industrie. 

 

Waterontharden voor thuis
Naast waterbehandeling voor de industrie ontharden wij ook water voor de mensen thuis. De softliQ is de waterontharder die voor jou nadenkt en past zich automatisch aan naar jouw waterverbruik thuis. De innovatieve technologie, met verfijnde, onderhoudsvriendelijke materialen, is verpakt in een stijlvol strak design.

Nick Liebrand die een quote verteld over de service van Grünbeck

Feitje van Nick, eigenaar bij Grünbeck

Wij verlenen service voor onze eigen apparatuur, maar we onderhouden ook installaties van andere leveranciers

Installaties moeten het gewoon doen. Punt. Mede daarom zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Wat is er nou zo bijzonder aan Grünbeck?

Opdrachtgevers aan het woord

Grünbeck levert – zonder uitzondering − betrouwbare installaties met een hoge uptime en biedt daarbij een hoog serviceniveau. Onze opdrachtgevers weten, beter dan wie dan ook, wat die Grünbeck-beleving in de praktijk inhoudt.

Grünbeck is een firma die graag meedenkt bij de realisatie van nieuwe installaties. Zo leverde Grünbeck een tijdelijke water onthardingsinstallatie, om gedurende de nieuwbouw een ononderbroken levering van onthard water te garanderen. Daarnaast zorgt Grünbeck ervoor dat service afspraken worden nagekomen.

Martin Te Vrede

Wachtmeester bij UMC Utrecht

Bij Thales zijn wij zeer tevreden over de oplossingen welke Grünbeck ons heeft aangeboden. Grünbeck heeft goed meegedacht en heeft voor ons een passende en betrouwbare oplossing gezocht, voor onze specifieke situatie in ons LAB. De samenwerking met Grünbeck ervaren wij als zeer prettig. Er wordt gecommuniceerd met korte lijnen en ze doen wat ze beloven.

Bram Oude Alink

Climatic Test Engineer bij Thales

In een 8 miljoen liter zeewateraquarium gaat veel om als het gaat om water. Het zeewater wordt zelf gemaakt, van grondwater. Een betrouwbare omgekeerd osmose installatie is de basis voor het maken van eigen zeewater. Die betrouwbaarheid heeft Grünbeck waterbehandeling laten zien in de afgelopen jaren. Juist een niet alledaagse toepassing heeft niet alledaagse oplossingen nodig.

Max Janse

Curator Ocean bij Burger Zoo

De professionele en klantgericht organisatie maakt Grünbeck Waterbehandeling B.V. tot een van onze meest prettige leveranciers. Het is bijna jammer dat de kwaliteit van hun installatie zo hoog is, dat we zelden nodig hebben. Het is niet voor niets dat wij al jaren zaken met elkaar doen!

Henk Schreuder

Directeur bij Coatinc Anox

Vragen over het geschikt maken van water?

Wij helpen je graag bij het realiseren van de juiste waterbehandeling met een van onze hoogstaande installaties. We zijn bereikbaar via +31 541 820 903 of via ons e-mailadres info@gruenbeck.nl. Onze experts maken met alle plezier tijd voor je vrij om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Waar ben je naar op zoek?