Office Manager

Ben jij nauwkeurig, gestructureerd en is niets jou te gek. Dan zijn we bij Grünbeck Waterbehandeling op zoek naar jou. Voor ons kantoor in Oldenzaal zijn we op zoek naar een:

 

Office Manager 💧

 

Wij zijn op zoek naar iemand die ons administratieteam kan ondersteunen. Een office manager voor 24-40 uur per week die kan werken in een klein team. Van de office manager verwachten wij dat hij/zij, naast de algemene secretariële ondersteuning, opdrachten/bestellingen aanneemt en afhandelt. Ondersteuning biedt aan een team dat veel onderweg is en de verantwoording draagt op het gebied van diverse HR zaken. Omdat ons hoofdkantoor in Duitsland zit en we ook internationale klanten bedienen, is het beheersen van de Duitse en Engelse taal een pré. De office manager die wij zoeken is een veelzijdige duizendpoot die alle aspecten van de ‘back-office’ voor zijn/haar rekening neemt, maar ook het telefonische aanspreekpunt van de organisatie is.\

 

Wie zoeken we?       
Niet zomaar een office manager, maar iemand die ons ondersteund, kennis en kunde heeft. Die het als een uitdaging ziet om gestructureerd te werken en iedereen van dienst wil zijn. Daarom hebben we een paar functie-eisen:

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt een positieve instelling, bent flexibel en hebt geen ‘9-tot-5’ mentaliteit.
  • Je hebt een secretariële of HR achtergrond en je bent organisatorisch sterk.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en hebt kennis van de Duitse en Engelse taal.
  • Je bent representatief en communicatief goed ontwikkeld.
  • Je kunt goed overweg met het Microsoft Office pakket.
  • Ervaring in de waterbehandeling is een pré.
  • Je hebt aanwijsbare affiniteit met techniek!

Wie zijn wij en wat hebben we te bieden?            
Grünbeck is specialist op het gebied van waterbehandelingsinstallaties. We houden ons bezig met het verkopen, installeren en onderhouden van installaties in Nederland en buitenland. We zijn een jong, enthousiast en vooral ambitieus team, waarin collegialiteit, waardering en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Je bent een belangrijke speler binnen onze organisatie en ons team. Dat team vinden we belangrijk, daarom is er op vrijdagmiddag tijd voor een drankje met collega’s om de week af te sluiten.

Bij Grünbeck blijven we groeien en daarom zijn we op zeer korte termijn op zoek naar jou!

 

Ben jij diegene die wij zoeken, neem dan contact met ons op door je CV en motivatie te mailen naar info@gruenbeck.nl, met als onderwerp: ‘sollicitatie office manager’. Neem jij je enthousiasme en kennis mee, dan krijg de gezelligheid en de tools van ons! Mocht je nog vragen hebben, dan kan je telefonisch contact met ons opnemen (0541-820903).

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature word niet op prijs gesteld. Maar delen word gewaardeerd!

Solliciteer hier!

Wilt u ook werken bij Grünbeck Waterbehandeling in Oldenzaal? Solliciteer hier voor deze vacature!

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 3 werkdagen contact met jou op

Waar ben je naar op zoek?