Logistiek medewerker / plannen (1 fte)

Ben jij nauwkeurig, gestructureerd en houd je van overzicht? Beschik je daarnaast over ervaring in Dynamics het opzetten van een magazijnsysteem. Dan zijn wij van Grünbeck Waterbehandeling op zoek naar jou! Wij zoeken een:

Als onze magazijnbeheerder ben je een belangrijke schakel in de organisatie. Je zorgt ervoor dat de voorraden kloppen, binnenkomende goederen worden geboekt en verdeeld maar ook dat de bestellingen op tijd bij onze klanten zijn en onze monteurs met de juiste spullen elke dag aan hun klussen kunnen beginnen. 

Daarnaast heb je meerdere jaren ervaring in het magazijn en ben je bekend met het opzetten van een magazijnbeheersysteem en het implementeren hiervan in Dynamics. Je weet orde te creëren en rust is je tweede naam. Ook heb je overzicht, je weet waar binnenkomende pakketten horen, en omdat je de planning van de monteurs doet kan je goed in de gaten houden of de goederen op tijd binnen zijn voor de ingeplande klussen. Is dit niet het geval, dan schakel je ad hoc door contact op te nemen met de klant en de eventuele klus te verplaatsen. Je schroomt dan ook niet om contact te hebben met verschillende stakeholders van en in de organisatie. Tevredenheid van zowel je klanten als je monteurs staat hoog in je vaandel. 

  • Opzetten van magazijnsysteem, en dit implementeren in Dynamics
  • Voorraadbeheer, bestellingen van materialen
  • Ontvangen en verdelen binnenkomende goederen, controleren aantallen etc.
  • Verzamelen uitgaande goederen, versturen van bestellingen
  • Coördineren van transport van materialen naar locaties waar monteurs werken
  • Analyseren voorraden en bestellingen om te zorgen dat aantallen kloppen 
  • Beheren administratieve processen rondom de logistiek
  • Handhaven veiligheid en waar nodig aanpassingen doorvoeren
  • Plannen van monteursschema’s, zorgen dat er altijd voldoende capaciteit is
  • Schakel tussen de buitendienst en binnendienst 

Wie zijn wij en wat hebben we te bieden?
Grünbeck is specialist op het gebied van waterbehandelingsinstallaties. We houden ons bezig met het verkopen, installeren en onderhouden van installaties in Nederland en buitenland. We zijn een jong, enthousiast en vooral ambitieus team, waarin collegialiteit, waardering en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Je bent een belangrijke speler binnen onze organisatie en ons team. Dat team vinden we belangrijk, daarom is er op vrijdagmiddag tijd voor een drankje met collega’s om de week af te sluiten. 

Bij Grünbeck blijven we groeien en daarom zijn we op zeer korte termijn op zoek naar jou! Ben jij diegene die wij zoeken, neem dan contact met ons op door je CV en motivatie te mailen naar info@gruenbeck.nl, met als onderwerp: ‘sollicitatie Administratief Medewerk(st)er. Neem jij je enthousiasme en kennis mee, dan krijg de gezelligheid en de tools van ons! 

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je telefonisch contact met ons opnemen (0541-820903)

Solliciteer hier!

Wilt u ook werken bij Grünbeck Waterbehandeling in Oldenzaal? Solliciteer hier voor deze vacature!

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 3 werkdagen contact met jou op

Waar ben je naar op zoek?