Chemie

We verbruiken met elkaar steeds meer water terwijl de beschikbaarheid steeds minder wordt. Bij Grünbeck helpen we je om je water zo optimaal mogelijk te benutten. Naast de juiste mechanische voorbehandeling, kan het daarnaast nodig zijn om chemische additieven toe te voegen aan het water. Hierdoor kunnen we water besparen door verder in te dikken en de levensduur verlengen van systemen door corrosiebescherming. Daarnaast kunnen we energie besparen door het voorkomen of verhelpen van afzetting van kalk of microbiologie. Omdat ieder systeem en ieder gebruik weer anders is biedt Grünbeck een ruim assortiment aan chemische additieven aan. We denken graag met je mee voor een passende oplossing voor jouw proces. 

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Gijsbert Peters

Sales engineer chemie

Elke sales engineer van Grünbeck heeft zich gespecialiseerd in een bepaalde branche.

Chemie

We verbruiken met elkaar steeds meer water terwijl de beschikbaarheid steeds minder wordt. Bij Grünbeck helpen we je om je water zo optimaal mogelijk te benutten. Naast de juiste mechanische voorbehandeling, kan het daarnaast nodig zijn om chemische additieven toe te voegen aan het water. Hierdoor kunnen we water besparen door verder in te dikken en de levensduur verlengen van systemen door corrosiebescherming. Daarnaast kunnen we energie besparen door het voorkomen of verhelpen van afzetting van kalk of microbiologie. Omdat ieder systeem en ieder gebruik weer anders is biedt Grünbeck een ruim assortiment aan chemische additieven aan. We denken graag met je mee voor een passende oplossing voor jouw proces. 

 

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Gijsberts Peters

Sales engineer chemie

Elke sales engineer van Grünbeck heeft zich gespecialiseerd in een bepaalde branche. 

Jouw branche, onze persoonlijke focus

In veel branches is kwalitatief hoogwaardig, geschikt water cruciaal. Maar wat in de ene branche geschikt is, is dat niet in de andere. Daarom heeft elke sales engineer van Grünbeck zich gespecialiseerd in een bepaalde branche. En al die jarenlange ervaring staat gratis en voor niets tot jouw beschikking.

Waterstof

Waterstof

“Ultrapuur water zonder een grammetje stof, vet of mineralen"

Nick vertelt je meer

Service

Service

“Service en onderhoud op elk moment van de dag"

Gerard vertelt je meer

Chemie

Chemie

"Voor optimale bescherming van watervoerende systemen"

Gijsbert vertelt je meer

Industrie

Industrie

“Plug & play, gunstige TCO en graag een snelle responstijd bij storing”

Nick vertelt je meer

Onze water-
behandeling,
jouw oplossing

Elk waterbehandelingssysteem van onze hand is uniek en wordt uitgebreid getest voordat ze de productielocatie verlaat. Dat houdt in dat ze helemaal is toegespitst op de toepassing in jouw organisatie en gegarandeerd werkt.

Zo helpen wij je om het beste uit je product, je proces of je dienstverlening te halen. Het enige dat bij aflevering nog moet gebeuren is de waterleiding aansluiten en de stekker in het stopcontact steken.

Wateronthardingsinstallatie voor het ontharden van grondwater voor de industrie

Onze waterbehandelingsinstallaties beginnen vaak met een industriële waterontharder. Met een water ontharder gaan leidingen, appendages en installaties een stuk langer mee. Kies voor een Grünbeck-installatie en je bent ook nog eens duurzaam en waterbesparend bezig dankzij haar lage energie- en zoutverbruik.

 

Waterontijzeringsinstallatie voor het ontijzeren van grondwater voor de industrie

Ontijzerd water is beter voor het proces, verlengt de levensduur en reduceert storingen en mankementen aan eigenlijk alles wat met dit water wordt gevoed. Onze ontijzeringsinstallaties filteren niet alleen het ijzer eruit, maar ook mangaan en andere ongewenste geuren en stoffen.


Omgekeerde osmose installatie voor gedemineraliseerd water voor de industrie

Gedemineraliseerd water is dankzij haar zuivere karakter ideaal voor de productie van stoom, ketelvoedingswater, proceswater en cv-water. Om water te demineraliseren gebruiken we omgekeerde osmose, ook wel reverse osmose of kortweg RO genoemd.


Waterbehandelingsinstallatie voor ultrapuur water (EDI)

Ultrapuur water ontstaat door water nog verder te zuiveren of polishen geschiedt door middel van EDI, dit wordt ook wel elektro de-ionisatie genoemd. Dit steriele water is uitermate geschikt voor hogedruk-stoomketels en voor de petrochemische- en farmaceutische industrie.


Waterontharden voor thuis
Naast waterbehandeling voor de industrie ontharden wij ook water voor de mensen thuis. De softliQ is de waterontharder die voor jou nadenkt en past zich automatisch aan naar jouw waterverbruik thuis. De innovatieve technologie, met verfijnde, onderhoudsvriendelijke materialen, is verpakt in een stijlvol strak design.

Nick Liebrand die een quote verteld over de service van Grünbeck

Feitje van Nick, eigenaar bij Grünbeck

Wij verlenen service voor onze eigen apparatuur, maar we onderhouden ook installaties van andere leveranciers

Installaties moeten het gewoon doen. Punt. Mede daarom zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar op.

Vragen over het geschikt maken van water?

Wij helpen je graag bij het realiseren van de juiste waterbehandeling met een van onze hoogstaande installaties. We zijn bereikbaar via +31 541 820 903 of via ons e-mailadres info@gruenbeck.nl. Onze experts maken met alle plezier tijd voor je vrij om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Waar ben je naar op zoek?