Jouw branche, onze persoonlijke focus

In veel branches is kwalitatief hoogwaardig, geschikt water cruciaal. Maar wat in de ene branche geschikt is, is dat niet in de andere. Daarom heeft elke sales engineer van Grünbeck zich gespecialiseerd in een bepaalde branche. En al die jarenlange ervaring staat gratis en voor niets tot jouw beschikking.

Waterstof

Waterstof

“Ultrapuur water zonder een grammetje stof, vet of mineralen"

Nick vertelt je meer

Service

Service

“Service en onderhoud op elk moment van de dag"

Gerard vertelt je meer

Chemie

Chemie

"Voor optimale bescherming van watervoerende systemen"

Gijsbert vertelt je meer

Industrie

Industrie

“Plug & play, gunstige TCO en graag een snelle responstijd bij storing”

Nick vertelt je meer

Wat is er nou zo bijzonder aan Grünbeck?

Opdrachtgevers aan het woord

Grünbeck levert – zonder uitzondering − betrouwbare installaties met een hoge uptime en biedt daarbij een hoog serviceniveau. Onze opdrachtgevers weten, beter dan wie dan ook, wat die Grünbeck-beleving in de praktijk inhoudt.

Grünbeck is een firma die graag meedenkt bij de realisatie van nieuwe installaties. Zo leverde Grünbeck een tijdelijke water onthardingsinstallatie, om gedurende de nieuwbouw een ononderbroken levering van onthard water te garanderen. Daarnaast zorgt Grünbeck ervoor dat service afspraken worden nagekomen.

Martin Te Vrede

Wachtmeester bij UMC Utrecht

Bij Thales zijn wij zeer tevreden over de oplossingen welke Grünbeck ons heeft aangeboden. 
Grünbeck heeft goed meegedacht en heeft voor ons een passende en betrouwbare oplossing gezocht, voor onze specifieke situatie in ons LAB. De samenwerking met Grünbeck ervaren wij als zeer prettig. Er wordt gecommuniceerd met korte lijnen en ze doen wat ze beloven.

Bram Oude Alink

Climatic Test Engineer bij Thales

In een 8 miljoen liter zeewateraquarium gaat veel om als het gaat om water. Het zeewater wordt zelf gemaakt, van grondwater. Een betrouwbare omgekeerd osmose installatie is de basis voor het maken van eigen zeewater. Die betrouwbaarheid heeft Grünbeck waterbehandeling laten zien in de afgelopen jaren. Juist een niet alledaagse toepassing heeft niet alledaagse oplossingen nodig.

Max Janse

Curator Ocean bij Burger Zoo

De professionele en klantgericht organisatie maakt Grünbeck Waterbehandeling B.V. tot een van onze meest prettige leveranciers. Het is bijna jammer dat de kwaliteit van hun installatie zo hoog is, dat we zelden nodig hebben. Het is niet voor niets dat wij al jaren zaken met elkaar doen!

Henk Schreuder

Directeur bij Coatinc Anox

Vragen over het geschikt maken van water?

Wij helpen je graag bij het realiseren van de juiste waterbehandeling met een van onze hoogstaande installaties. We zijn bereikbaar via +31 541 820 903 of via ons e-mailadres info@gruenbeck.nl. Onze experts maken met alle plezier tijd voor je vrij om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

Laat eenvoudig je gegevens achter en wij nemen contact op met jou

Waar ben je naar op zoek?